#ILOVEVISBY


Vi älskar Visby och vi anser att det helt enkelt är omöjligt att inte bli förälskad i denna stad. 
Den kärleken vill vi i Visby Centrum se till att viralt sprida över hela världen för att attrahera ännu fler människor att upptäcka och besöka Visby och Gotland.


Just nu håller vi tillsammans med konstnären Peter Lindberg och M Johansson Smide på att ta fram konstinstallationen #ILOVEVISBY. Syftet med installationen är att skapa en samlings – och mötesplats där besökare samlas, tar foton och selfies som de sedan delar med sig av i sina sociala medier.
Liknande installationer finns i flertalet städer runt om i världen och resultatet där har blivit att det mer eller mindre blivit en självklarhet för besökare att bege sig till platsen när man besöker staden.

Genom att göra detta är vi övertygade om att vi på att effektivt sätt kommer kunna marknadsföra och öka kännedomen om Visby runt om i världen och därmed attrahera fler människor att besöka och upptäcka Visby och Gotland.

Målsättningen är att konstinstallationen skall vara klar till Almedalsveckan i år och kunna placeras på en attraktiv plats för bästa möjliga exponering och genomslag. Därefter är tanken att den skall alterneras mellan olika platser i Visby Centrum årligen.

En prototyp av installationen är framtagen av M Johanssons - Smide Gotland AB och är den som du ser på bild ovan.

För att finansiera denna satsning startar vi nu en "crowdfunding", det vill säga en insamling där både privatpersoner och företag har möjlighet att vara med och bidra till att förverkliga idén.
Det är möjligt att vara med och bidra både som privatperson och/eller som företag.

Alla som är med och bidrar både företag och privatpersoner kommer att förevigas genom att få sitt namn på det fundamentet som konstinstallationen är fäst på, samt på Visby Centrums hemsida och sociala flöden.

Avgift: (Engångssumma):
Privatperson: 1 000 kr (inklusive moms)
Företag: 5 000 kr (exklusive moms)

Vill du vara med och bidra till att öka Visbys spridning viralt och samtidigt bli förevigad?
Anmäl dig via formuläret lite längre ned eller kontakta verksamhetsledare Magnus Olsson på
0702-81 15 60 alternativt via mail magnus.olsson@visbycentrum.se
Senast torsdagen den 28 februari vill vi ha din anmälan.

Anmälan är ett ”Letter of intent” vilket innebär att man endast förbinder sig att delta under förutsättning att hela finansiering av produktionen är säkrad, att de tillstånd som krävs är godkända och att produktionen har startat.

Självklart är det även möjligt att ge bort som present eller gåva till någon man bryr sig om. Garanterat en present som aldrig kommer att glömmas bort av mottagaren.

Stort Tack för att du är med och bidrar till en levande stadskärna.
Ett stort Tack även till Nicka Hellenberg för den fina vinterbilden i Östergravar

Ja, jag vill gärna vara med och bidra till konstinstallationen #ILOVEVISBY. Genom att anmäla mig förbinder jag mig att delta och betala avgiften under förutsättning att hela finansiering av produktionen är säkrad, att de tillstånd som krävs är godkända och att produktionen har startat.