Visby Centrum arrangerar många olika program & evenemang - året om!
Både i egen regi och i samarbete med andra.

Varmt välkommen till oss!

RESTAURANGVECKAN
Mars-April 2022 (v.13)

Succén är tillbaka! I höst arrangeras den andra restaurangveckan i Visby. Njut av en 2-rätters Visby på flera av Visbys restauranger till ett extra förmånligt pris. Läs mer på www.restaurangveckan.se


PÅSKMARSCHEN
Skärtorsdagen, 14 april

Varje år arrangeras Påskmarschen i Visby, en marsch där vi klär ut oss till allt som hör påsken till. Alla utklädda får ett påskägg.


VISBY FASHION WEEKEND
6-8 Maj 2022

Traditionsenlig fashionhelg i Visby med aktiviteter och erbjudanden som har med fashion att göra; mode, styling, kläder, design, accessoarer, fotografering, mat, gammalt & nytt, visningar, goodiebags & fest. 


STUDENTEN 
10 Juni 2022


Sjung om studentens lyckliga dar!
Varje år bjuder Visby Centrum studenterna på fika. En närmare trettioårig tradition. Firandet börjar kl 15 med tårta och musik på Öster Centrum. Se Studentfilm HÄR

 


VISBYDAGEN &
KULTUR I NATTEN
1 oktober 2022

Visbydagen & Kultur i natten är en mångårig tradition i samarbete mellan handel och kultur. Den här helgen firar vi Visby världsarv med närmare hundratalet aktiviteter för alla åldrar; stadsvandringar, utställningar, dans, musik, marknader och mycket mer. Årets program ser du här.


HÖSTLOV
Vecka 44

Under höstlovet samlar vi stans alla aktiviteter för höstlovslediga barn. Håll utkik på vår hemsida, programmet publiceras längre fram i höst.


SKYLTSÖNDAG
27 november (1:a Advent)

Traditionell skyltsöndag på första advent med shopping, marknad och magisk julstämning. Julbord på flera restauranger, julkonserter, jultomten är på plats i tomtelandet, körsång, dans kring granen mm.


JULEN I VISBY
November/december
Här handlar ni klapparna i charmiga butiker, njuter av julbord på stans mysiga restauranger och stans torghandel har öppet alla helger i advent där ni hittar gotländska hantverk och delikatesser.
Hela julens program uppdateras under hösten här.


TOMTEPARAD
3 december

Julens mysigaste parad där vi klär ut oss till allt vad som hör julen till – lucia, renar, pepparkaksgubbar, nissar, änglar. Vi vandrar genom staden med stämningsfulla facklor.
I samarbete med Frälsningsarmén
Start: kl.14:30 från Söderport


Många fler evenemang arrangeras under året. Håll utkik här då & då för uppdaterad information!