Aktiviteter 2021


Visby Centrum arrangerar många olika program & evenemang - året om!
Både i egen regi och i samarbete med andra.

Varmt välkommen till oss!


RESTAURANGVECKAN
November 2021

Succén är tillbaka! I höst arrangeras den andra restaurangveckan i Visby. Njut av en 2-rätters Visby på flera av Visbys restauranger till ett extra förmånligt pris. Läs mer på www.restaurangveckan.se

JULEN I VISBY
November/december

Upplev Visby i advent! Visby upplevs många gånger som en levande julkalender med alla mysiga gränder, torg och shoppinggator. Här handlar ni klapparna i charmiga butiker, njuter av julbord på stans mysiga restauranger och stans torghandel har öppet alla helger i advent där ni hittar gotländska hantverk och delikatesser.

Hela julens program uppdateras under hösten här.

SKYLTSÖNDAG
28 november (1:a Advent)

Traditionell skyltsöndag på första advent med shopping, marknad och magisk julstämning. Julbord på flera restauranger, julkonserter, jultomten är på plats i tomtelandet, körsång, dans kring granen mm.

 

TOMTEPARAD
4 december

Julens mysigaste parad där vi klär ut oss till allt vad som hör julen till – lucia, renar, pepparkaksgubbar, nissar, änglar. Vi vandrar genom staden med stämningsfulla facklor.
I samarbete med Frälsningsarmén
Start: kl.14:30 från Söderport

PÅSKMARSCHEN
Skärtorsdagen, 14 april

Varje år arrangeras Påskmarschen i Visby, en marsch där vi klär ut oss till allt som hör påsken till. Alla utklädda får ett påskägg.

 

VISBY FASHION WEEKEND
Maj 2021

Traditionsenlig fashionhelg i Visby med aktiviteter och erbjudanden som har med fashion att göra; mode, styling, kläder, design, accessoarer, fotografering, mat, gammalt & nytt, visningar, goodiebags & fest. 

STUDENTEN 
Juni 2021


Sjung om studentens lyckliga dar!
Varje år bjuder Visby Centrum studenterna på fika. En närmare trettioårig tradition. Firandet börjar kl 15 med tårta och musik på Öster Centrum. Se Studentfilm HÄR

 

VISBYDAGEN &
KULTUR I NATTEN
30/9-3 oktober 2021

Visbydagen & Kultur i natten är en mångårig tradition i samarbete mellan handel och kultur. Den här helgen firar vi Visby världsarv med närmare hundratalet aktivieter för alla åldrar; stadsvandringar, utställningar, dans, musik, marknader och mycket mer. Årets program ser du här.

HÖSTLOV
Vecka 44

Under höstlovet samlar vi stans alla aktiviteter för höstlovslediga barn. Håll utkik på vår hemsida, programmet publiceras längre fram i höst.

Många fler evenemang arrangeras under året. Håll utkik här då & då för uppdaterad information!